Wat wij doen

Benut alle fiscale voordelen waar je recht op hebt met DE ZZP SPECIALIST

transparetor

Als ZZP-er zijn er vele fiscale voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de starters- en zelfstandigenaftrek, winstvrijstelling en de kleine ondernemersregeling. De ervaren belastingadviseur zorgt ervoor dat de fiscale mogelijkheden optimaal worden benut.

 

Kies daarom voor administratiekantoor de ZZP Specialist. Wij adviseren jou in alle mogelijkheden, beantwoorden onbeperkt jouw vragen en zorgen ervoor dat jij jouw gehele administratie op orde hebt.

Het verzorgen van je volledige administratie:

Scan en herken

 

Wij automatiseren jouw volledige administratie. Met de scan en herken software verwerken we alle facturen en bonnen. Scan je papierwerk met je smartphone of tablet en mail het direct naar ons door. Tegelijkertijd bouw je automatisch een digitaal archief op en heb je altijd een scan van de originele factuur. Zo kun je overal ter wereld bij jouw administratie.

 

Verkoopfacturen volledig geautomatiseerd

Je verstuurt je facturen rechtstreeks vanuit je boekhoudpakket. Om het risico op wanbetalers zoveel mogelijk te beperken, kan De ZZP Specialist je debiteurenbeheer volledig geautomatiseerd verzorgen. Het scheelt je heel veel tijd en stress en zo wordt je cashflow beter.

Online boekhouden

Met het online boekhouden van De ZZP Specialist staat je gehele boekhouding altijd online. Deze kun je dus altijd en overal inzien via je smartphone, tablet of de computer.

Maak je bedrijfsbeslissingen op basis van de meest recente gegevens en voorkom financiële verassingen.

 

Je scant de facturen, wij doen de rest. Scannen en opsturen is het enige wat je hoeft te doen, wij verwerken de facturen met onze scan en herken software. Je administratie is hierdoor altijd actueel.

Maandelijkse rapportage

Je krijgt maandelijks een overzichtelijke rapportage van je bedrijfsresultaten en hoe je er voor staat. Beslissingen kunnen hierdoor gemaakt worden op basis van recente cijfers. Wij adviseren je hierin graag.

 

Als klant van De ZZP specialist ben je altijd op de hoogte en zullen de wel bekende ‘lijken uit de kast’ verleden tijd zijn.

Fiscale werkzaamheden

Benut alle fiscale voordelen waar je recht op hebt

Als ZZP-er zijn er vele fiscale voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de starters- en zelfstandigenaftrek, winstvrijstelling en de kleine ondernemersregeling. De ervaren belastingadviseur zorgt ervoor dat de fiscale mogelijkheden optimaal worden benut.

 

Belasting betalen moet, helaas. Het goede nieuws is dat je met De ZZP Specialist je fiscale last zo laag mogelijk houdt.

transparetor

Gratis overstapservice

Met de gratis overstapservice van De ZZP Specialist maken wij het je makkelijk om van je huidige boekhouder naar ons over te stappen.

 

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Offerte
  • Overeenkomst
  • Begeleiding overstap
tevredenheidsgarantie