Betaalbaar energiecontract voor de ZZP’er

Betaalbaar energiecontract voor de ZZP’er

Het is algemeen bekend dat het collectief inkopen van goederen of diensten zeer gunstig kan uitpakken voor bedrijven. Dit geldt ook voor de jaarlijkse inkoop van uw elektriciteit en gas. Maar hoe krijgt u een groep bij elkaar die groot genoeg is om echt een vuist te maken naar energieleveranciers? Een mogelijkheid is een aantrekkelijk zakelijk energie collectief voor ZZP’ers en het MKB. Verschillende aanbieders onderzoeken ieder jaar voor u welke leveranciers aan onze hoge eisen voldoen en onderhandelen namens enkele honderden bedrijven en ondernemers de laagste zakelijke energietarieven. Zo kan ook uw bedrijf gemakkelijk en gratis profiteren van het collectief inkopen van uw zakelijke energie.

Veel ondernemers betalen te veel voor gas en stroom

Onbegrijpelijk!? Niet helemaal. Na het eindigen van de vaste contractperiode zetten leveranciers uw contract vaak automatisch over op een hoger ‘variabel’ tarief. In de hoop dat bedrijven en consument hier niet op letten of veel te laat reageren. Helaas is dat vaak ook zo. Collectief energie inkopen biedt bedrijven de oplossing voor dit probleem. Verschillende aanbieders analyseren en beoordelen namens enkele honderden bedrijven de energiemarkt en de huidige tarieven. Een maand voor het eindigen van de contractperiode zal de aanbieder u uitgebreid op de hoogte brengen van de beste deal die zij voor het komende jaar onderhandeld hebben. Deze deal zal dus collectief ingekocht worden waardoor leveranciers enorme kortingen bieden. Op deze manier heeft u dus ieder jaar weer scherpe energietarieven, en de beste leverancier, zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te ondernemen.

Of kiezen voor een particulier energiecontract?

Een zakelijk energiecontract is niet voor alle ZZP’ers interessant. Dit heeft sterk te maken met het verbruik. Als u als ZZP’er maar weinig gas en stroom gebruikt, dan is het vaak veel voordeliger om een particulier energiecontract af te sluiten. Dit heeft te maken met de hoge welkomstbonussen en speciale actietarieven die hier vaak gelden. Hiervan profiteert u vaak niet bij een zakelijk contract. Een goedkoop energiecontract vindt u op energiehunter.nl.

  1. Vul uw postcode en huisnummer in
  2. Voer uw geschatte verbruik in
  3. Kies de gewenste looptijd van het contract en het soort tarief
  4. Geef aan of u groene stroom wenst
  5. Kies de voordelige leverancier en sluit het contract eenvoudig en veilig online af