Boekhouder eindhoven

Boekhouder zorgt voor betere resultaten van onderneming

Voor betere resultaten in je onderneming, moet de administratie op orde zijn. Immers, wanneer je een beter overzicht heeft over de cijfers kun je je bedrijf ook beter runnen. Een boekhouder kan je daarbij helpen.

Als ZZP-er krijg je te maken met veel administratieve werkzaamheden. Dat is nu eenmaal de regel in ons land en de belastingdienst stel hier bepaalde eisen aan. Zo bent u elk jaar weer verplicht om een jaarrekening te maken voor de belastingdienst waarin uw winst is opgenomen. Het resultaat van de jaarrekening bepaalt hoeveel inkomstenbelasting u moet betalen. Ook wordt u een aantal keren per jaar geconfronteerd met de btw aangifte. Maar ook voor uzelf hebt u een administratie nodig om te kijken hoe het met uw bedrijf gaat. Dat is een hele klus en de boekhouder Eindhoven kan u daarbij veel werk uit handen nemen.

Boekhouder Eindhoven

Boekhouder eindhovenUw boekhouding geeft u een schat aan informatie. Bijvoorbeeld over de winst die u maakt. Maar ook welke posten nog uitstaan en hoeveel u nog aan uw leveranciers moet betalen. U wilt daar natuurlijk een goed overzicht over hebben en daartoe heeft u een goede administratie nodig. Dat is veel werk en ook niet iedereen is zelf goed in staat om dit bij te houden. Een boekhouder is gespecialiseerd in dit werk en zorgt ervoor dat u er geen of weinig omkijken naar heeft. Natuurlijk kost dit geld. Maar dit geld is goed besteed en kan u ook veel geld besparen.

Regels van de belastingdienst

Als specialist kunnen wij u adviseren over de regels van de belastingdienst voor bijvoorbeeld aftrekposten. De belastingdienst verandert ieder jaar wel weer regels die voor u als ondernemer belangrijk zijn om te weten. Wij houden dit allemaal goed bij zodat u zich niet in al deze zaken hoeft te verdiepen en kunnen u goed advies geven. Want u wilt natuurlijk niet teveel belasting betalen of voor verrassingen komen te staan bij een controle van de belastingdienst. Wanneer u de administratie goed op orde hebt, krijgt u hier ook geen problemen mee en houdt u goed overzicht. Wij kunnen u daarbij veel werk uit handen nemen. Zo kunt u zich bezig houden met waar u goed in bent: ondernemen.