Doe uw voordeel met de online administratie bij De ZZP Specialist

certificaat

Doe uw voordeel met de online administratie bij De ZZP Specialist

De ZZP Specialist ziet een groei in de digitale verwerking van administraties en daarom bieden wij Exact Online Starter aan als administratiepakket. Dit administratiepakket is ideaal voor ZZP’ers en kleine organisaties.

Klik hier voor de demonstratievideo

Waarom Exact Online Starter?
Exact Online Starter is een uitstekend administratiepakket voor ZZP’ers en kleine bedrijven die eenvoudig samen willen werken met een administratiekantoor. Met Exact Online Starter hebben ondernemers meer grip op hun financiën, zonder zelf de complete boekhouding te hoeven voeren. Zo houden ze meer tijd over voor hun core business. Met Exact Online Starter heeft u een uitgebreid pakket, zonder dat u er veel werk en/of omkijken naar hebt.

U factureert misschien nog vanuit Excel, verwerkt de inkoopfacturen handmatig, de kasbonnetjes zwerven door uw auto en de bankafschriften ontvangt u één keer per maand. Daarnaast wilt u op elk moment van de dag geïnformeerd zijn over de financiële stand van zaken van uw bedrijf of over de vraag of die ene debiteur nu al betaald heeft.

Samenwerking
Met behulp van juiste software en onze professionele begeleiding kunt u dit realiseren. Waar u ook bent, hebt u via uw smartphone, tablet of computer inzicht in uw administratie. U kunt eenvoudig factureren, bonnen uploaden en zelfs uw relaties beheren. Alle acties worden direct verwerkt. Zo wordt de omzet bijgewerkt als u een factuur verstuurd, worden kostenposten bijgewerkt na het inscannen van een bonnetje en wordt uw contactlijst bijgewerkt als u een nieuwe klant of leverancier toevoegt in het systeem.
We koppelen uw bankrekeningen aan uw administratie. Dagelijks worden deze bankmutaties verwerkt en uw administratie is weer up-to-date.

Voordelen:

  • Wij doen de boekhouding en aangiftes
  • De administratie continue bij
  • U heeft 24/7 inzicht in uw financiën
  • Zelf online factureren, relaties beheren en bonnen uploaden
  • U haalt meer uit uw onderneming, door goed en gericht advies
  • Snel inzicht in uw debiteuren/crediteuren
  • Uw winst- en verliesrekening continue up to date.
  • Wij maken u bewust hoe u de cijfers kunt interpreteren en zijn uw gesprekspartner voor toekomstig beleid
  • Geen back-ups of software updates nodig

 

Wilt u ook 24/7 toegang tot uw administratie, een duidelijk overzicht en tijd besparen doordat u niet zelf uw boekhouding kloppend hoeft te krijgen? Neem contact met ons op en wij geven u graag een vrijblijvende demonstratie van Exact Online Starter. Bel ons op 040-2951519 of vul ons contactformulier in.