Een vast bedrag per maand: boekhouding en belastingadvies

vast laag maandbedrag

Een vast bedrag per maand: boekhouding en belastingadvies

Jouw persoonlijke boekhouder in Eindhoventevredenheidsgarantie

Wij zijn administratiekantoor De ZZP Specialist gesitueerd in Eindhoven. Onze expertise is vooral gericht op de ZZP-ondernemer, waarbij de klant altijd centraal staat. Door onze enorme fiscale kennis voor de ZZP-er zul je altijd zo min mogelijk belasting betalen. We zien dat veel ondernemers niet tevreden zijn met hun accountant of boekhouder. Dit uit zich met name in onduidelijke prijzen en te weinig coaching. Vanaf de eerste dag zijn we gestart met vaste prijzen en maandelijks inzicht geven in de cijfers.

Doordat we een sterk gespecialiseerd kantoor zijn voor de ZZP’er, eenmanszaak, VOF, maatschap en het MKB familiebedrijf, hebben we ervaring opgedaan in de diverse branches. De volledige ZZP Boekhouding kan worden toegepast op alle soorten branches zoals, de bouw-, financiële-, ITC-, Advocaten, Horeca- en zorgsector zijn één van deze branches.

De ZZP Specialist heeft maar één doel: jou ontzorgen in jouw gehele boekhouding! 

abonnement boekhouder

 

Zelf bepalen hoeveel u maandelijks betaalt voor een boekhouder? En altijd voor een vast bedrag? De ZZP Specialist is het concept om het leven van onze klant aangenamer te maken. Wij verstaan ons vak en weten wat er bij de klanten speelt. De ruime ervaring en onze deskundigheid waarborgt kwaliteit en een hoog service niveau.

Geen onvoorspelbare facturen of andere onaangename financiële verrassingen, maar wel de zekerheid van een goede boekhouding. Wij zeggen: boekhouden is ondernemen. Als u weet hoe u er financieel voor staat weet u welke stappen u kunt zetten. Met De ZZP Specialist heeft u overal up-to-date inzicht en is het administratieve deel van uw boekhouding zo gedaan.

Leuk zo’n vaste prijs, maar geven jullie ook advies en toegevoegde waarde?

Vooropgesteld geven wij u natuurlijk advies! Zodra wij bepaalde zaken signaleren zullen wij dit met u overleggen. Wij kijken naar zaken waar u zich kunt verbeteren of waar u fiscale voordelen kunt behalen. Tevens zullen nieuwe belastingontwikkelingen die op jou van toepassing zijn worden overlegd en toegepast. Vanzelfsprekend weet u natuurlijk het beste wanneer u behoefte heeft aan bepaald advies. Schroom dan ook niet om te bellen en/of te mailen als u ons nodig heeft! Wij staan klaar voor u om u te helpen.

Is vast ook echt vast en komen er geen facturen buiten mijn abonnement?

Daar kunnen wij kort en krachtig in zijn: NEE! Vast is bij ons echt vast! Wij bieden u een vaste prijs per maand en daar houden wij onszelf aan. In uw samengesteld pakket zitten de vaste prijzen voor de gekozen diensten. Wilt u eenmalig werkzaamheden buiten uw pakket is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij staan voor u klaar.

Voordelen De ZZP Specialist

  • Geen hoge rekeningen maar één vast maandbedrag.exact_certified_nl_accountancy_cmyk
  • Het verzorgen van de complete financiële administratie.
  • Financieel inzicht met heldere rapportages om toekomstgericht te ondernemen.
  • Uw belastingzaken tijdig verzorgt met maximaal fiscaal voordeel.
  • Bespaar tijd door digitale uitwisseling.
  • Uw boekhouding direct digitaal gearchiveerd.
  • Eén vaste contactpersoon voor al uw belastingzaken
  • Vaste prijzen
  • Kies het abonnement wat het beste bij u past en betaal nooit meer te veel voor uw administratie. Veel administratiekantoren laten u betalen voor van alles en nog wat, bij De ZZP Specialist betaalt u een vast bedrag per maand, hierdoor weet u van tevoren al wat u kwijt zal zijn en wordt u dus nooit verrast.
  • Bent u benieuwd naar onze prijzen? Bekijk hier de abonnementen of neem contact op met De ZZP Specialist.