Onze klanten

Al veel tevreden klanten…

zzp-3

Na lang twijfelen er toch voor gekozen om mijn administratie uit handen te geven. Achteraf erg blij mee. Scheelt mij een hoop werk en ik krijg goed advies in de aftrekposten en dergelijke waarop ik recht heb, dat wist ik van tevoren niet.

Kaya Husa | Snel online webdesign

Mijn bedrijf richt zich op tuinaanleg en onderhoud van tuinen voor particulieren. Vanaf de start is mijn onderneming enorm gegroeid. Ik moest behoorlijke investeringen doen in een bedrijfsbus en in een bedrijfspand. Mark Rosbergen heeft alles geregeld zodat deze investeringen konden worden gefinancierd bij de bank. Ik kon me gewoon blijven richten op mijn bedrijf. Nu kan mijn bedrijf weer doorgroeien.

We hebben ook een webshop voor de verkoop van planten en tuingereedschappen. Tussen de webshop en het online boekhoudpakket van De ZZP Specialist is een koppeling gelegd hierdoor komen alle verkopen via de webshop rechtstreeks in het boekhoudpakket. Hierdoor heb ik er helemaal geen omkijken naar en heb ik altijd inzicht in de cijfers van de webshop.

Ik kan niet anders zeggen dat ik dik tevreden ben met Mark Rosbergen. Hij heeft zoveel voor mijn bedrijf betekent, zodat ik nooit meer anders zou willen.

Aydin Sahin | Hoveniersbedrijf het Groene Hart

Voor mijn bedrijf als management en advies consultant in de zorg ben ik veel onderweg en op locatie bij klanten. Door de online oplossing bij De ZZP Specialist kan ik vanaf iedere locatie mijn facturen maken. Ook stuur ik een foto of scan van mijn bonnetjes en facturen naar het online boekhoudpakket. Op deze manier is mijn boekhouding altijd bijgewerkt en heb ik inzicht in mijn cijfers. Vroeger moest ik zelf mijn administratie verzamelen en in een ordner naar mijn toemalige boekhouder brengen. En ik had nooit goed inzicht hoe mijn bedrijf ervoor stond. Gelukkig is dit nu verleden tijd.

Ik ben heel tevreden met Mark Rosbergen. Hij komt altijd zijn afspraken na en weet altijd een duidelijk antwoord te geven op mijn vragen.

Naomi Schouten | Health Consultancy HCN

Samen met mijn vrouw hebben wij al vele jaren een lunchroom in de binnenstad van Eindhoven. Omdat we dachten dat alleen een accountant geschikt was om onze zaken te behartigen hadden we een accountantskantoor in de arm genomen. Na een aantal jaren begon er echter steeds meer onvrede te ontstaan. Steeds wisselde contactpersonen, onduidelijk hoge facturen, afspraken werden niet nagekomen, beantwoording van onze vragen gebeurde niet of heel laat.

Zodoende ben ik in contact gekomen met De ZZP Specialist. Een administratiekantoor waarbij de eigenaar Mark Rosbergen altijd zeer betrokken is bij onze lunchroom. Onze vragen worden snel en duidelijk uitgelegd en hij denkt echt met ons mee om tot een oplossing te komen. We betalen nu maandelijks een vaste prijs en hierin zitten bijna alle werkzaamheden. Dit is heel fijn want nu hebben we nooit meer verassingen door hoge facturen.

Freek van Gorp | Lunchroom de Passage

Goede voorlichting en altijd goed bereikbaar voor telefonisch of mail contact.

Dennis de Krom | Adviesburo de Krom & Verhoeven

Persoonlijke aanpak, meedenkend, innovatief, jong en succesvol. Ik raad de ZZP specialist zeker aan bij elke ondernemer.

Esther van Hooff | Bloemist La Fleur

Na jaren voor een aannemingsbedrijf in loondienst gewerkt te hebben, heb ik eindelijk de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Als starter komt er enorm veel op je af. Van belastingen en administratie wist ik niet veel af. Mark Rosbergen heeft me heel goed geholpen met alles wat er bij komt kijken als startende ondernemer en kan duidelijk en helder uitleggen hoe alles werkt. Zo hebben we samen mijn ondernemersplan geschreven en een financiele planning gemaakt.

Mijn timmerbedrijf draait nu op volle toeren. Gelukkig kan ik me volledig richten op mijn vak, want de boekhouding is in vertrouwde handen en krijg ik advies wat past bij mijn situatie.

Veel collega-ondernemers die ik spreek zijn vaak niet tevreden over hun accountant of boekhouder. Deze heb ik aangeraden om contact op te nemen met De ZZP Specialist.

Gerard van Duijn | Duijn Timmerwerken