Voor een maatwerk schaduwdoek ben je bij ZONZ aan het juiste adres

Voor een maatwerk schaduwdoek ben je bij ZONZ aan het juiste adres

ZONZ Sunsails is de specialist op het gebied van een schaduwdoek. Via de uitgebreide webshop bestel je gemakkelijk en snel het schaduwdoek dat geschikt is voor jouw tuin of terras. De ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Geef je de voorkeur aan een standaard schaduwdoek? Ook dan ben je bij ZONZ aan het juiste adres.

Een schaduwdoek is geschikt voor het verzachten van intens zonlicht en het creëert een sfeervolle buitenruimte met een aangenaam licht. Een schaduwdoek biedt verkoeling en beschermt tegen schadelijke UV-straling. Het doek is eenvoudig zelf aan te brengen met de verschillende bevestigingsmaterialen die te koop zijn in de webshop.

Een standaard of maatwerk schaduwdoek

Bij ZONZ Sunsails koop je een schaduwdoek is verschillende vormen en maten. Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen en kleuren, waardoor je het doek compleet kunt samenstellen naar je eigen wensen. Tevens ben je voor deskundig advies bij ZONZ op de goede plek. De medewerkers kunnen meedenken over het juiste doek voor jouw tuin of terras. Wat betreft standaard schaduwdoeken kan je kiezen uit rechte of gecurvde zijden en gelijkzijdige of ongelijkzijdige zijden. Een maatwerk schaduwdoek kun je volledig samenstellen naar eigen wens.

De voordelen van een schaduwdoek

Een schaduwdoek heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere zonwering. In tegenstelling tot een parasol kan een schaduwdoek het hele zomerseizoen buiten blijven hangen. Je kunt het doek eenvoudig bevestigen en verwijderen en de opslag van het doek neemt weinig ruimte in beslag. Een parasolvoet staat vrijwel altijd in de weg op het terras en neemt qua opslag ook veel ruimte in. Een schaduwdoek is bestand tegen alle weersomstandigheden en kan dus ook tijdens een tropische bui lekker blijven hangen. Wanneer je een schaduwdoek op maat laat maken, maak je volledig gebruik van de service van ZONZ. Dit houdt in dat je twee tot vijf jaar garantie hebt op UV-degradatie van het product. Mocht een standaard doek niet bevallen of niet passen in de tuin, mag deze uiteraard worden geretourneerd en ZONZ heeft een geld-terug-garantie.

Keuzehulp ZONZ

Bij het samenstellen van het ideale schaduwdoek, moet je een aantal belangrijke keuzes maken. Zo kies je voor een lucht- en waterdoorlatend doek of voor een waterdicht doek. Daarnaast beslis je welke afmetingen het doek moet hebben, zodat het past in jouw tuin. De volgende keuze is die tussen rechte of gecurvde zijden en tot slot kijk je hoe je het doek wilt bevestigen.

Contact met ZONZ

Het hoofdkantoor van ZONZ bevindt zich in Apeldoorn, maar het bedrijf is ten alle tijden telefonisch bereikbaar of via de mail. Wanneer u vragen heeft over een product of het gebruik hiervan, staan de medewerkers altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden. Kijk voor meer informatie over het assortiment van ZONZ op de website.